Sisselogimine

Unustasite parooli?
Valige kohaletoimetamise linn
Kuidas loobuda alkoholist, kuid mitte heast maitsest?

Kuidas loobuda alkoholist, kuid mitte heast maitsest?

18 jaanuar 2022

Viimaste aastate jooksul on alkoholivabad joogid muutunud omaette trendiks. Ühest küljest võib selles näha kavalat turundusstrateegiat, Saku, A. Le Coq ja Hartwall on taas tänavapildis, sest nad kõik on tulnud välja alkoholivabade versioonidega oma hittidest, mille reklaamimine peaks ometi lihtsam ja eetilisem olema, kui seda olid nende originaalsed versioonid. Kuid sellega kindlasti asi ei piirdu, rahva seas on kasvanud nõudlus maitsvate ja maitsekate jookide järele, mida nautides ei peaks muretsema tervise, enesetunde ja juhtimispädevuse pärast.

Lyre’s, võimatu missioon ja mokteilide võidukäik

Lyre’s on ettevõte, mis seadis endale küllaltki võimatu missiooni - luua unikaalse maitsega joogid, mis ei jääks millegi poolest alla traditsioonilistele kokteilidele. Siin võiks nüüd mõnel tekkida küsimus, ehk miks siis mitte juua midagi, mis on alati olnud alkoholist prii. Milleks taasluua kokteile alkoholist vabal kujul? Näiteks jäätisekokteilid, mahlad ja karastusjoogid on ju endiselt olemas. See ei ole aga nii lihtne, sest kokteilikultuur ei tekkinud tühjale kohale. Analoogiat võib otsida näiteks taimsetest burgeripihvidest ja hod dog’i vorstidest. Ka seal näeme, et püütakse luua sama maitseelamust ja toidukogemust, mis traditsiooniliselt sisaldab liha, kuid seda taimsete vahenditega nagu näiteks soja. Me ei eeldaks ju, et inimene, kes on taimetoitlane, sööb ainult salatit, ka tema tahab vahepeal burgerit ja hot dog’i nautida. Seega inimestel, kes soovivad saada ühe korraliku kokteili maitseelamust, kuid ilma probleemideta, neil on ju ometi selleks õigus. Tänaseks on Lyre’s jõudnud oma toodetega niikaugele, et neid on tunnistatud igas mõttes ja igal tasandil. Peaaegu igas maailma nurgas võib leida baari, kus nende joogid on end kenasti sisse seadnud ning vallutanud kohalike joogigurmaanide maitsemeeled ja südamed, lubades kokteilikultuuril õitseda, kahjustamata tervist.

Kas Lyre’s on jõudnud ka meieni ja kuidas seda proovida saab?

Kõik, kes nüüd märkasid endas soovi ka ise mõne mokteiliga lähemat tutvust teha, selleks on teil suurepärane võimalus olemas. Sushi King on toonud enda valikusse viis Lyre’s valmis kujul mokteili, mis kõik ootavad proovimist

Lyre's vahumull - Kõigile mullifännidele, kes peavad lugu heast maitsest. Serveeri jahutatult jalaga pokaali ning avasta, kuidas rohelise õuna hapukas maik asendub aegamööda mesise pirni magususega.

Lyre`s American Malt&Cola - Kõigile, kes armastavad tummise ja kergelt suitsuse maigu kombinatsiooni pehmendava koolaga, võivad märgata esimeses lonksus röstitud pähkli, seedripuu vürtsi ja rukki maitsevarjundeid üksteist üle trumpamas. Kui soovid saada eriti omapärast kogemust, siis serveeri madalasse klaasi ohtra jääga.

Lyre's Amalfi Spritz - Kõigile, kes teavad, et ei ole magusat ilma mõruta, saavad jälgida mõrkja rabarberi ja apelsini domineerimist esimeses lonksus, kuid selle taandumist magusa virsiku ees järelmaitses. Kui soovid veidi peenutseda vala Amalfi Spritz pokaali lisa palju jääd ja viil apelsini või greipi.

Lyre's Gin&Tonic - Kõigile, kes teavad, et klassika on igavene. Tugevad maitsed kadakate ja tsitruselistega saabuvad kergete mullide ja karge värskusega su maitsemeeli paitama. Kui soovite eriti elegantset lahendust, siis serveeri kõrges klaasis koos ohtra jää, sidruni ja rosmariiniga.

Lyres Dark&Spicy - Esimeses lonksus kohtuvad omavahel ingveri, laimi, iirise ja vürtside maitsed, mis omavahel kuumas harmoonias kokku sulavad. Kui soovid ingveri soojust veidi taltsutada, siis serveeri jääga, kõrges klaasis, ning lisa ohtralt laimi.

Iga mokteili puhul võite märgata teekonda, mis algab õrnast paitusest ninasõõrmetes, millele järgneb maitsetorm keelel ja lõpunoot saabub tugeva järelmaitsega, sest ükski Lyre’s mokteil ei ole lihtsalt magus limonaad, vaid täiuslikkuseni lihvitud ja rikkalik elamus.

Lyre’s alkoholivabade kokteilide valiku leiad meie menüüst

https://sushiking.ee/et/menu/alkoholivabad-joogid

Veelgi põhjalikuma valikuga saad tutvuda Gemossi kodulehel

https://www.gemoss.ee/shop/et/catalogsearch/result/?q=LYRES

Veel uudiseid

Kõik uudised

Söö palju jaksad - "Kevade tervitus"

Loe edasi

Värskendus Cashbackis

Loe edasi

Söö palju jaksad - "Valentini ERI"

Söö palju jaksad - "Valentini ERI" ÜRITUS 11.02.2024  16:00 - 18:00 Küüni ...
Loe edasi