Sisselogimine

Unustasite parooli?
Valige kohaletoimetamise linn
Uued tellimuse komplekteerimise põhimõtted

Uued tellimuse komplekteerimise põhimõtted

10 jaanuar 2022

Pakendatud lisandid tagavad kvaliteedi ja väldivad raiskamist



Aastatepikkune kogemus restoranimaailmas on andnud meile hea ülevaate inimeste tarbimisharjumustest. Sushiga kaasa pandavad lisandid nagu wasabi, ingver ning sojakaste olid pikka aega omamoodi murekohaks.

Põhjus seisnes selles, et erinevad restoranid panid lisandeid erinevates kogustes ning ka lisandite kvaliteet võis kohati varieeruda. Teiseks probleemiks oli lihtne tõsiasi, et kui lisandeid sai pandud vähe, siis ei saanud klient õiget elamust, kui lisandeid sai liiga palju, läksid ülejäägid prügikasti.

Just seetõttu võtsime kasutusele eelnevalt pakendatud lisandid, mis tagavad lisandi kvaliteedi, värskuse ja ühesuguse koguse, et klient teaks, missuguse kogusega arvestada.

Alates 22.11.2021, lähtudes muudatustest pakendiseaduses, me enam ise lisandeid tellimustele tasuta kaasa ei pane.

Selle asemel kehtestasime lisanditele sümboolse hinna. Soja, wasabi või ingver lisandina hakkab maksma 25 eurosenti. Nii väldime toiduainete raiskamist ning seeläbi aitame kaasa ka keskkonna säästmisele ja jätkusuutlikkusele tulevikus. Kui tellid kogemata suurema koguse lisandeid, siis pole põhjust muretseda, sest pakendatud lisandid säilivad veel pikka aega sinu külmkapis ja ootavad järgmist tellimust Sushi Kingist :)

Veel uudiseid

Kõik uudised

Söö palju jaksad - "Kevade tervitus"

Loe edasi

Värskendus Cashbackis

Loe edasi

Söö palju jaksad - "Valentini ERI"

Söö palju jaksad - "Valentini ERI" ÜRITUS 11.02.2024  16:00 - 18:00 Küüni ...
Loe edasi